ОД УТРЕ ЗАПОЧНУВА ВТОРОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА УПИС ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

ПОТСЕТУВАЊЕ! ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ОД УТРЕ ЗАПОЧНУВА ВТОРОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА УПИС ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ. Второто пријавување на учениците ќе се врши на 21 јуни до 24.00 часот и на 22 јуни 2022 година до 15:00 часот. За учениците и родителите на кои им е потребна помош при пријавување, пријавувањето ќе можат да го направат од […]