Нашата мисија

НАПРЕДОКОТ И РАЗВОЈОТ НА СЕКОЈА ДРЖАВА ЗАВИСИ ОД ОБРАЗОВНИОТ ПРОФИЛ И ОД ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ВО ДРЖАВАТА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА НА СРЕДНО УЧИЛИШТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ „ШАИП ЈУСУФ“

Нашата визија

ДА ПРОИЗВЕДЕМЕ КВАЛИТЕТЕН КАДАР КОЈ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ЌЕ БИДЕ КОНКУРЕНТЕН НА ПАЗАРОД НА ТРУД

ОГЛАСНА ТАБЛА

УШТЕ ЕДНА УСПЕШНА ПРИКАЗНА СПОДЕЛЕНА ОД ИСТАНБУЛ РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА!

ОДЛИЧНО ИСКУСТВО НИЗ СЛИКИ ОД ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ: „РАЗВИВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ВЕШТИНИ КАЈ УЧЕНИЦИТЕ ОД СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ Нашето учили...
Повеќе...

Промотивниот штанд на СУГС„Шаип Јусуф’“ – Скопје

Промотивниот штанд на СУГС„Шаип Јусуф'“ - Скопје, поставен во East Gate Mall. Избери стручно! Бидете и вие дел од успешната приказна. ...
Повеќе...

Промотивен штанд во East Gate Mall Skopje

Во текот на викендот (11 и 12 мај) учениците и наставниците од нашето училиште имаа промотивен штанд во East Gate Mall Skopje. Посетителите на East G...
Повеќе...