Почитувани ученици, повелете Интерен оглас 2023-2024

Интерен оглас 2023-2024 Преземи тука

Конкурс за упис во 2023 година.

Започнете со пополнување на вашата апликација за упис во средно. Направете го ова денес преку новата платформа за упис во средно училиште.

✅ Клик на линкот ➡️https://e-uslugi.mon.gov.mk

✅ Креирајте профил како студент со вашата платформа е-пошта www.schools.mk

✅ Пополнете ги сите потребни податоци и приложете ги потребните документи

✅ Притиснете АПЛИЦИРАЈТЕ

✅ Испечатете го доказот, кој потоа треба да го доставите во училиштето по ваш избор

📢 Упатсво за упис од Мон Преземи тука