Бевме дел од проектот “Средношколски дисциплини” организирано од ЗГ ” СФЕРА – Скопје .На натпреварите учествувавме во неколку дисциплини, а нашиот ученик Суат Илјаз во конкуренција со сите средни училишта од градот Скопје го освои ТРЕТОТО МЕСТО во дисциплина – трчање (крос за машки). Честито!