Почитувани ве покануваме сите од 19ч да го проследите директниот пренос од вечерашната прослава на нашиот патрон празник. А, исто така ги објавуваме и наградените ученици по објавените конкурси:Најдобар есеј на тема: „Лажни вести насекаде околу нас“1 место – Мелиса Мамуд2 место – Александра Кириловска и Џенифер Хајдар3 место – Рахман Керим и Ресмија МемедНајдобар цртеж на тема: „Лажни вести насекаде околу нас“1 место – Сунај Исмаил2 место – Алтина Етеми и Леон Али3 место – Али Амет и Миневер БеќирПИНГ-ПОНГ (женска категорија)1 место – Џенифер Нуредин2 место – Мукадес Куртиш3 место – Елиса МустафаПИНГ-ПОНГ (машка категорија)1 место – Аким Сакип2 место – Рамадан Алим3 место – Ирфан КуртишиИм честитаме на наградените ученици!А на сите ученици и вработени им го честитаме патрониот празник. Уште многу успеси и многу години да го славиме!