Во текот на викендот (11 и 12 мај) учениците и наставниците од нашето училиште имаа промотивен штанд во East Gate Mall Skopje. Посетителите на East Gate Mall имаа можност да се запознаат со образовните профили кои ги нуди нашето училиште, а покрај тоа и да слушнат нешто плус за условите во кои работи и можностите кои ги нуди. Благодарност до сите вклучени ученици и наставници кои несебично се вложија во промоција на училиштето и образовните профили.

Со ова ја најавуваме нашата промотивна кампања за уписите во учебната 2024/25 година, а периодов ќе следуваат промотивни материјали и информативни постови за сите заинтересирани полуматуранти.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ! БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД ШАИП ЈУСУФ!

#изберистручно#изберимудро#шаипјусуф