На вчерашното доделување на признанијата за првенеци на генерација од средните училишта на Град Скопје, од нашето училиште за првенец на генерација беа прогласени:

  • МЕРСИДА ФЕЈЗУЛА (економски техничар. 4 год. ССО), добитник на неколку стипендии од различни факултети во државата.
  • ЌЕФАЕТ ИЛЈАЗ (фризер, 3 год. ССО)
    Им честитаме на нашите ученици и им посакуваме многу успех и среќа во понатамошното образование и работа.