СО ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА – СПОДЕЛУВАМЕ ДЕЛ ОД СЕРИЈАЛОТ НА НАШИТЕ НОВОСТИ…

✅Комплетно уреден, подновен и опремен фризерски салон во нашето училиште.

✅Набавени потребни материјали, помагала и средства за практичната настава на учениците од профилот фризер.

✅Сега нашиот фризерскиот салон е одлично, урбано и пријатно место за разубавување, учење, дружба и лично усовршување.

✅Практичната настава е врвен приоритет на нашето училиште, а создавањето на одлична и стимулативна средина за учење се нашата карактеристика!