Денес во училиштето се организира отворен ден за сите полуматуранти. Тие имаа можност да се запознаат со образовните профили, опременоста на кабинетите по образовните предмети, запознавање со нивните идни професори и нивните идни професии. Одлична дружба и убаво поминат ден! Благодарност до сите училишта кои беа дел од нашата активност и ни беа гости, а особено до ООУ„Браќа Рамиз – Хамид“ – Скопје и ООУ„26 јули“ – Скопје за несебичната соработка.ДРАГИ УЧЕНИЦИ – ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!#шаипјусуф#shaipjusuf#WeAreTheTeam ТУКА ЗАПОЧНУВА ТВОЈОТ УСПЕХ.