ПОТСЕТУВАЊЕ! ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ОД УТРЕ ЗАПОЧНУВА ВТОРОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА УПИС ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ. Второто пријавување на учениците ќе се врши на 21 јуни до 24.00 часот и на 22 јуни 2022 година до 15:00 часот. За учениците и родителите на кои им е потребна помош при пријавување, пријавувањето ќе можат да го направат од нашето училиште.