СУГС „ШАИП ЈУСУФ“ – СКОПЈЕ СО МНОГУ НАГРАДИ НА РЕПУБЛИЧКИТЕ НАТПРЕВАРИ – ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ МАССУМ 2022 ГОДИНА:

 • 1 МЕСТО НАЈДОБАР ШТАНД
 • 1 МЕСТО НАЈДОБАР МАРКЕТИНГ ПЛАН
 • 2 МЕСТО НАЈДОБРА ДРАМСКА ПРЕТСТАВА
 • 3 МЕСТО НАЈДОБРА МОДНА РЕВИЈА
  Во конкуренција со средните стручни училишта од нашата држава нашето училиште достигна врвни резултати.
  Честитки до:
 1. Тимот за маркетинг план ,, MI CASA BURGER,,
  Ученици: Магберa А., Али А., Мерсида Ф., Азрета Х.
  Ментори: Радмила Златевска и Доан Сулејманоски
  Благодарност до MiCasa Skopje за несебичната соработка и можност токму за еден од нивните производи да изготвуваме маркетинг план, спој на реален сектор и образование.
 2. Тимот за штанд за најдобро училиште
  Ученици: Бени Џ., Енвер А., Јасин Е., Сузана А., Евин И., Сара Ј., Алмин А., Имер Н., Лејла Ш., Азбије С.
  Ментори: Ана Костадиновска, Горан Георгиевски, Хатија Ариф, Радмила Златевска и Ељмедина Шабановска.
 3. Тимот – Драмска претстава „На насловната страна“
  Ученици: Леон А., Ресмија М., Ермин Ч.
  Ментор: Доан Сулејманоски
 4. Тимот за модна ревија
  Ученици: Леон А (креатор)., Алие Б.(креатор), Мелиса М., Елиф С., Адвије А.., Аминa К., Сибелџан Д., Мелита И.,
  Ментори: Ангела Костадиновска, Василка Настеска, Милена Н. Мусовска, Мерсиха Мемеди, Аница Андревска.
  Огромно БРАВО и за учениците и менторите во другите категории, за нивниот придонес и вклучување.
  ЧЕСТИТКИ И МНОГУ УСПЕСИ ВО ИДНИНА!
  СУГС„Шаип Јусуф“ – ТУКА ЗАПОЧНУВА ТВОЈОТ УСПЕХ!