Втората група на наши ученици медицинари на практична настава и образовно-ученичка размена во Р.Бугарија во рамки на проектот „Јас сум дел од Европа“ ЕРАЗМУС + програма.

СО ЗАДОВОЛСТВО НАЈАВУВАМЕ дека периодов ќе споделиме и две убави вести – новости за нови проекти и супер можности за развој и унапредување на нашите ученици.

#ИЗБЕРЕТЕШАИПЈУСУФ#ИЗБЕРЕТЕСТРУЧНО