ОВАА ГОДИНА СО НОВА ПАРАЛЕЛКА! Видете за што станува збор.

– Можност за стипендирање при упис во одредени профили!

– Можност за вработување!

– Можност за многу повеќе практична настава во реалниот сектор!

Училиште за ученици со различни интереси.Периодов ја започнуваме промотивната кампања за упис во нашето училиште. Ќе споделиме листа на институции, КАДЕ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ ќе обавуваат пракса, листа на соработници и партнери во нашата мисија, информации за стипендирањe, стручно оспособување и се што е поврзано со уписот, а ги интересира тие кои што треба да го направат својот избор УЧИ ПАМЕТНО, РАБОТИ СТРУЧНО!