Импресии од отворениот ден на училиштето реализиран на 06.06.2024 година. Ги отворивме вратите за сите заинтересирани основци од општината и пошироко, а воедно и им овозможивме креативни кабинетски презентации и директно запознавање со образовните профили и нивното значење. Во очекување на нова генерација, срдечен поздрав.

Избери стручно, избери го Шаип Јусуф!