Доделување на дипломи за матурантите од тригодишно и четиригодишно средно стручно образование. Настан организиран од менаџментот на училиштето во соработка со класните раководители.

УЧЕНИЦИ ЧЕСТИТКИ, МНОГУ УСПЕСИ И СРЕЌА ВО ИДНИНА! СО СРЕЌА И СО ЛЕСНО НА ФАКУЛТЕТ ИЛИ НА ВАШИТЕ ПРВИ РАБОТНИ МЕСТА.

Со почит, Тимот од Вашето училиште ❤️