Вчера Градоначалничката на Град Скопје Г-ѓа Данела Арсовска додели признанија за првенците на генерација од матурантите во оваа учебна година. По предлог на комисијата и наставничкиот совет, а по претходно спроведена постапка за првенци на генерацијата се избрани:

-ЛЕОН АЛИ – Ученик од четврта година (медицинска сестра) од четиригодишно средно стручно образование

-ФАТИМЕ КРАСНИЌ – Ученичка од трета година (фризери) од тригодишното средно стручно образование.

Честитки од име на директорот и наставниците од нашето училиште, со искрени честитки и желби за успех во иднина.