На Образовното Рандеву МАССУМ 2020 година, кое се одржа по електронски пат и под покровителство на Американскиот универзитет на Европа – ФОН, нашето училиште во конкуренција со другите средни стручни училишта од Р.С.Македонија ги издвои следните победи:

I – место НАЈДОБРО ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА
(Ученик: Тони Сали)
II – место НАЈДОБАР ЈАВЕН ГОВОР
(Ученичка: Садета Агуш)
III – место НАЈДОБАР МАРКЕТИНГ ПЛАН
( Ученици: Курта Сали, Тони Сали, Садета Агуш )
III – место НАЈДОБАР ФИЛМ
(Ученици: Јонатан Ислам, Алије Бајрам, Дилбера Куртиш, Елмедина Далиповска, Енвер Емин, Хазнатар Шабан)

Благодарност и честитки до ученици и менторите:
(дир.) Д.Сулејманоски, Б.Јовановски, Р.Златевска, И.Крстевски. Наскоро и слики од свеченото доделување на наградите.